Yaz ve Kış Bahçe Dekorasyonu Önerileri

Beğen Paylaş :

Yaz ve Kış Bahçe Dekorasyonu

Yaz ve Kış Bahçeleri İçin Dekorasyon Önerileri.
Evinizin en güzel köşelerinden biridir bahçeler. Özellikle de güzel havalarda kimse dört duvar arasına sıkışıp kalmak istemez. Hem size ait olan hem de dışarıda olan bu alan herkesin vazgeçilmezi arasındadır. Doğal olarak dekorunda çok önemlidir.
YAZ BAHÇELERİ DEKORASYONU NASIL YAPILMALI
Kış aylarında bahçenizin ortasında camlı bir çardak çok güzel olur. Böylelikle dışarıda yağan yağmuru kahvenizi yudumlarken seyredebilirsiniz. Yada yaz aylarında camlarını komple açarak hem güneşin yakıcı sıcaklığından kaçınırken, hem de mis gibi çiçeklerin kokusunu içinize çekebilirsiniz. Oradan oraya uçuşan kelebekleri izleyebilirsiniz. Ayrıca kitap okumak, resim yapmak ya da yazı yazmak için harika bir ortamdır. Üstelik sizi ziyarete gelen dostlarınızı da çardağınız da ağırlayabilir, bahçenizin o muhteşem görüntüsünü de onlarla paylaşabilirsiniz.
YAZ BAHÇELERİ DEKORASYONU NASIL YAPILMALI
Eğer doğal ürünlerle beslenmeyi seviyor iseniz bahçenizin bir kısmını sebzeler için ayırabilirsiniz. Tamamen sizin el emeğiniz olan bu doğal ürünlerle yemeklerinin tadı tamamen değişecektir. Bahçenize serpiştireceğiniz bir kaç heykelde tarzınızı yansıtmamız yardımcı olacaktır. Cüce ya da kadın figürü bir iç heykel seçeneğidir. Ve bir kuş yuvasına yerleştireceğiz biraz su ve yem ile sizi ziyaret edecek olan kuşların sayısını da artırabilirsiniz. Özellikle bir süs havuzu bahçenize ayrı bir hava katılacaktır.
KIŞ BAHÇESİ DEKORASYON ÖNERİLERİ
Kırmızı güller, beyaz karanfiller, mor menekşeler ve sarı papatyalar bahçenizi rengârenk yapılacaktır. Dilerseniz bir köşeye koyacağınız hamakta, kaçamak şekerlemeler de yapabilirsiniz. Ya da bahçenize uğrayan bir kaç çocuğu sevindirebilirsiniz.
modadekorosyon.com
KIŞ BAHÇESİ DEKORASYON ÖNERİLERİ