Antre Ara Hol Nasıl Dekore Edilir?

Beğen Paylaş :

Ev Dekorasyonu Antre ( Ara Hol ) Nasıl Dekore Edilir?


Ev Dekorasyonu, Ara Hol Antre Dekore Etme Fikirleri, Antre Ve Hol Dekorasyon Önerileri.
Her Gün Evimizden Çıkarken Veya Başka Bir Odaya Geçerken Antreleri Kullanırız. Sizde Çok Sık Geçtiğiniz Bu Alanı Muhteşem Hale Getirmek İstemez Misiniz? Cevabınız Evetse Sizin İçin Hazırladığımız Tavsiyelere Göz Atmanızı Öneriyoruz.
EV DEKORASYONU ANTRE HOL NASIL DEKORE EDİLİR?
Antreler Çok Fark Edilmese de Evin En Karanlık Noktalarıdır. Şöyle Ki Herkes Odasına Çekildikten Sonra Yani Kapılar Kapandıktan Sonra Ortam Karanlık Bir Hale Bürünür. Biz Bu Karanlığı Yok Etmek Adına Antrenizi İyi Aydınlatacak Lambalara, Avizelere Veya Abajurlara Yer Vermenizi Öneriyoruz. Tabi Ki Kapıdan İlk Girdiğimizde Bizi Karşılayan Yer Ara Hollerdir. Eğer Dekorasyona Gerçekten Önem Veriyorsanız Ve Kendinizi İyi Hissetmek İstiyorsanız Ara Holünüzü Şık Ve Dikkat Çekici Bir Şekilde Dizayn Edin.Bu Konuda Neler Yapılabilir Derseniz Elbette ki Sizlere Yardımcı Olacağız.
EV DEKORASYONU ANTRE HOL NASIL DEKORE EDİLİR?
İlk Öncelikle Evinize Girer Girmez Sizi Nasıl Renklerin Karşılayacağına Karar Vermelisiniz. Yada Renkler Yerine Desenli Duvar Kağıdı Kullanmaya Ne Dersiniz? Eğer Desenli Duvar Kağıtlarından Hoşlanmıyorsanız Damalı Ve Parçalı Duvar Kağıdı Modellerini Deneyebilirsiniz. Ayrıca Şık Ve Gösterişli Bir Duvar Kağıdı Modeli Arıyorsanız Damask Duvar Kağıdı Modellerini Tercih Edebilirsiniz.
EV DEKORASYONU ANTRE HOL NASIL DEKORE EDİLİR?
Antrenin Zemini de Çok Önemlidir. Kaymayan Ve Soğuk Olmayan Malzemelerden Yana Seçiminizi Yapmalısınız. Normal Bir Antre 90 Cm İle 100 Cm Arasındadır. Bu Bölgeler Dar Alanlar Olduğu İçin, Çeşitli Hareketler Katarak Mekanı Daha Geniş Gösterebiliriz. Örneğin Antrenizin Bir Duvarında Boydan Dekoratif Bir Ayna Olması Antrenizi Hareketli Gösterecektir. Fakat Bu Aynaların Renkleri Çok Önemlidir. Beyaz Ayna Yerine Füme Ve Bronz Aynaları Tercih Etmeye Özen Gösterin. Sizde Tavsiyelerimize Uyarak Hem Geniş Bir Antreye Hem De Şık Bir Görünüme İmza Atabilirsiniz. modadekorosyon.com