2015 Dekorasyon Trendleri Neler?

Beğen Paylaş :

2015 Dekorasyon Trendleri Neler?


Yeni bir yılla birlikte moda dünyasındaki gelişmeler dekorasyon trendlerine de yansıdı. Renkler, desenler, farklı kumaşlar ve birbirinden yeni aksesuarlar 2015 yılı ile birlikte dekorasyon trendleri arasında yer almayı başardı. Yeni evli çiftler için ve hali hazırda evi bulunan çiftler için 2015 dekorasyon trendleri hakkında bazı bilgiler sunalım;
2015 DEKORASYON TRENDLERİ
2015 yılında ev dekorasyonlarına baktığımızda daha çok zıtlıklar değil bütünlükler dikkat çekecek. Zeminlerde ve tezgahlarda daha çok mermerin tercih edildiği bir yıl bizleri bekliyor. Her ne kadar sade renkler ve mobilyalar ön plana çıksa da 2015 yılında aksesuarlarda oldukça büyük objeler ön plana çıkacak. Büyük aynalar, büyük boy tablolar ve duvarlarda kullanılan büyük saatler salon dekorasyonunda hayli dikkat çekecek. Geçen sezon dekorasyon trendleri arasında yer alan küvetler 2015 yılıyla birlikte daha da ön plana çıkacak. Özellikle modern banyo dekorasyonları dikkat çekici tasarımları ile göz dolduracak.
2015 DEKORASYON TRENDLERİ
2015 dekorasyon trendleri arasında en dikkat çekici trend ise yatak odalarında görülecek. Yatak başlıklarının kullanımı artık tarihe karışacak ve yataklar duvarla birleştirilerek farklı bir dekorasyon stili oluşturulacak. Sezonun dekorasyon renkleri ise mavi ve yeşil olarak ön plana çıkacak. Özellikle yer döşemeleri için de ahşabın üst sıralarda yer aldığını söylemekte fayda var. Siz de yeni yılda farklı dekorasyonlara imza atmak ve evinizde ufak değişimler yaratmak istiyorsanız sezon trendlerinden faydalanabilirsiniz.
modadekorosyon.com
2015 DEKORASYON TREND ÖRNEKLERİ

2015 DEKORASYON TREND ÖRNEKLERİ

2015 DEKORASYON TREND ÖRNEKLERİ