Dekorasyon Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Beğen Paylaş :

Dekorasyon Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?


Dekorasyon hem keyifli, hem de dikkat gerektiren bir uğraştır. Dekorasyon yapılan ortam ne olursa olsun önemli olan nokta öncelikle kişisel zevkler ve mekanın genişliğine uygun dizaynları birleştirmektir. Ayrıca dekorasyon yaparken önemli bir nokta da her mekana uygun dekorasyon kurallarını dikkate almaktır. Sizlere bu yazımızda dekorasyon yaparken nelere dikkat edilmelidir sorusunun cevaplarını sunacağız;
DEKORASYONDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ
• İlk adım dekorasyon yapılacak mekanın boya rengine karar vermektir. Eğer şık bir dekorasyon stili oluşturmak istiyorsanız mekanı daha ferah göstermek için açık renkleri tercih edebilirsiniz.
DEKORASYONDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ
• Mekanı farklı bir tasarıma kavuşturmak için boya ile birlikte aklınızdaki dekorasyonla uyumlu duvar kağıdı da kullanabilirsiniz. Hazırladığınız konsepte uygun ve mobilyalarınızla şık bir görünüm yaratacak duvar kağıdı seçiminizi mekanın bir duvarında kullanarak dekorasyonda kendi imzanızı atabilirsiniz.
• Dekorasyon yaparken kişisel zevklerinizi ön plana çıkarmanız bu ortamda her daim huzurlu olmanızı sağlayacaktır. Mobilyalarınızla uyumlu aksesuarlar kullanarak ortama şenlik katabilirsiniz.
DEKORASYONDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
• Eğer mekan fazla ışık almıyorsa daha ferah ve aydınlık görünmesi için tavanda ya da duvarlarda ayna kullanabilirsiniz.

• Dekorasyon yaparken dikkat etmeniz gerekenler arasında bir diğer önemli nokta mobilya seçimidir. Mekanınız için mobilya seçimi yaparken küçük alanlarda daha az ve sade renklere sahip eşyalar kullanın. Bu sayede mekanı daha ferah bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Geniş mekanlarda ise tasarladığınız bütün fikirleri rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
modadekorosyon.com